Cliquez ici pour la version française

De firma Williams & Co die al méér dan 35 jaar actief is als erkend vastgoedmakelaar heeft ook een jarenlange ervaring opgebouwd als projectontwikkelaar.

WIJ ONDERSCHEIDEN ONS DOOR DE PERSOONLIJKE DOSSIEROPVOLGING EN ONZE BESCHIKBAARHEID.

De stichter van het kantoor, zaakvoerder Willy Veys, is nog dagelijks aanwezig om de projecten op te volgen en zijn dochter Chantal Veys, zelf ook gediplomeerd promotor, ontvangt de klanten en begeleidt hen bij hun keuzes. Zelf werken wij met meer dan 10 medewerkers/onderaannemers/vastgoedmakelaars voor het goede verloop en de dagelijkse opvolging.

Wij kunnen dan ook tevreden terugblikken op onze talrijke mooie realisaties in de omgeving van Dilbeek: de residentie Permeke op de Baron de Vironlaan,  de residenties Eufraat en Tigris op de Berchemstraat/Spanjebergstraat, de residenties Bigardis en Zwanenhof in Groot Bijgaarden, residentie Altair Ninoofsesteenweg 375 te Dilbeek waar onze eigen burelen zijn gevestigd,  te St Agatha Berchem grens Dilbeek de Residentie Kasterlinde, in Meerbeke , Erembodegem , Urban villa's te Ukkel/Drogenbos KingsGarden en vele anderen.

Wat hebben wij u te bieden?

* Een jarenlange professionele opvolging van de markt met vakkennis en een dynamische aanpak

* Een deskundige begeleiding

* Professionele begleiding van de koper  bij ons project

Bij Williams & Co is uw dossier in goede handen. Onze leuze is SAMEN STERK IN VASTGOED. Het zijn dan ook sterk en gemotiveerde mensen en professionele medewerkers die volledig tot uw dienst staan.

Neem alvast een kijkje onder de rubriek 'Gerealiseerde projecten'.

Onze huidige projecten zijn terug te vinden onder 'Nieuwbouw'.

                                 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 203748 (België)